sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Lämpöaaltoa odotellessa, shoppailua ja sisähommia


Kevät ei ole tällä korkeudella edennyt, viikolla ollut reiluja yöpakkasia ja luntakin on välillä tupruttanut. Aurinko on kyllä paistanut päivisin mutta kylmä viima puhaltanut - tulisi jo lämmin tuuli etelästä. Alkuviikosta myllersin kaappeja ja sieltä löytyi joskus ostettu uusi keittiönverhokappasetti. Siis en ymmärrä miten joskus olen ostanut verhoksi paksua puuvillakangasta ja siinä oli ihme hapsuja reunassa, jotka leikkasin pois ja syntymässä on neljä keittiöpyyhettä.  Kangaspalojahan kaapistani löytyy, kasassa on jo pari pikku tyynyliinaa ommeltuna.


Tiistaina käväisin kirpparilla ja voi olla, että nämä päätyvät 'turhien tavaroiden varastoon' tai vien ne yhdelle toiselle kirpparille. Muutaman euron hankintoja.
Lisää sarjassamme hölmöt kirppariostot. Yleensä näitä lähtee mukaan siinä vaiheessa, kun alkaa olla totaalisen kyllästynyt kiertelyyn, hiostuttaa ja huomaa, ettei oikein mitään kunnollista ole tarjolla ja parasta olisi kävellä kassan kautta ulos. Tuolle pullokynttilähökötykselle on naurettu eniten samoin kuin maljakolle vasemmassa laidassa. Kellertävän pohjan näimme siirappina, joka oli jähmettynyt maljakkoon ja kaikkea en kehtaa julkaista :)). Ja peltipurkkeja - etteikö niitä jo ole kaapeissa tarpeeksi!


Onko kukaan sattunut ostamaan kaneliässiä, jotka ovatkin puoliässiä tai vielä pienemmiksi paloiksi särkyneitä? Pussista sai etsimällä etsiä ehjiä, että eipä kannata ostaa, jos haluaa vieraille tarjota.


Ja tässä kuvassa esittelen meidän suloista sekamelskaa kirjoitus-tietsikkapöydällä. Pöytää on ihan turha yrittää siivota tai jos sen siivoaa eli nostelee tavarat kaappeihin (niitä on tässä huoneessa kun äskettäin ostimme mm. seinäkaapit) niin parin päivän päästä se on samanlainen. Verenpainemittari on minun kotipaineiden mittaukseen - katsokaas, kun minulla on lääkärisetä/-tätikammo. Vaikka kuinka istutaan ja rupatellaan niitänäitä, niin annas olla, kun hän alkaa työntää mansettia käsivarteen, niin paineet näyttää ihan muuta kuin kotona.

Torstai olikin IKEA -päivä ja sieltä löysin uunin nurkalle teko-orkidean ja maljakon. Näyttävät ainakin vielä aika kivoilta. Lähtihän sieltä mukaan kaikkea muutakin mm. lautasia, muovikippoja, ruokailuvälinesetti, pari tyynyä, patalappuja, kakkuvuokia, pyyhkeitä. Kotona katsoin valmistusmaita - Portugali, Latvia, Intia, Korea, Vietnam - halpatyövoimalla rikastuu!

 


Kuunnellaan tätä ja toivotaan, että Neiti Kevät tanssii pian täällä helmat hulmuten :)).

                                          - Beate -

9 kommenttia:

 1. Monenlaista olet kirpparilta ostellut. Eipä tarttuisi noista varmaan mikään minun mukaani, ajattelisin vain että noitahan on kotona, olen äärettömän huono kirppisihminen.
  Oikein mukavaa sunnuntaita, täällä aamulla talven kylmin ilma, onneksi päivällä jo lämpenee, mutte hm. lunmta luvassa--taas.

  VastaaPoista
 2. Kiitos kauniista musikista siinä oli niin kauniita maisemia.Kirpparilla on välillä kiva käydä sieltä löytää joskus kivoja tavaroita Orkkidea on kaunis luulin sitä ensin että on elävä kukka, ei kyllä yhtään huomaa hyvä löytö.
  Meillä tänä aamulla oli pakkaista 26 astetta ,loppuisi jo nuo pakkaset alkaisi lumi sulaa,niin odotan läpöä.
  Mukavaa sunnuntaipäivää sinulle! ♥

  VastaaPoista
 3. Ihanhan nuo löytösi ovat mukavia, joskus pitääkin ostaa sellasta mitä ei oikeastaan tarvitsekkaan.:)
  Saman huomion oon tehny noissa ässissä,ja ovat muutenkin kooltaan pienentyneet.

  VastaaPoista
 4. En ole ollenkaan kirppari-ihmisiä..:)
  Turhaa tavaraa silti kertyy jostakin..:/
  Hauskaa sunnuntaipäivää sinulle, Beate56.<33333

  VastaaPoista
 5. Neiti kevättä täälläkin odotellaan :)

  VastaaPoista
 6. Kevättä odotellessa on kiva kierrellä kirpparilla. Joskus ennen sitä suinpäin hurahti vaikka mihin, nyt kun joka paikka pursuu itseni lailla, olen vähän järkiintynyt ja mietin ennen kassalle menoa, että tulenko varmasti toimeen ilman kainalossani kököttävää hökötystä ja kiltisti siirryn takaviistoon ja vien tavaran takaisin paikalleen houkuttelemaan jotakin toista kirppiskiertelijää. Mut silti, se on harrastus joka on mukaansa vienyt totaalisesti.
  Neiti kevään soisi jo pian tanssivan helmat hulmuten. Koivun oksia toin sisälle jo hiirenkorvimaan.

  VastaaPoista
 7. Kirppareilla on kiva kierrellä kaikessa rauhassa ja tutkia tarkasti, jos vaikka tekisi löytöjä!
  Monesti siinä kuitenkin käy niin, kuin sullekkin on käynyt, tulee ostettua sellasta, mitä, ei lainkaan tarvitse, hi!
  Kauniin orkidean olet ostanut Ikeasta.
  Kiitos musiikista!

  VastaaPoista
 8. Siis jos tuon maljakon ruskea pohja on lasimassaa, niin taitaapa olla kotimaista lasia, eikä mikään ihan huono ostos! :)

  VastaaPoista
 9. Kyllä sitä tulee kirpparilta ostettua että ei sitten tarvikkaan. Otellaan vaan sitä lämpenevää.

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...