sunnuntai 18. lokakuuta 2015

Aamupäivälenkillä hirvimiesten messissä

Tähän aikaan vuotta oranssitakkeja liikkuu teiden varsilla ja passissa. Minäkin jouduin keskelle jahdin tiimellystä ihan sattumalta, kun kuvaus/lenkkiretki vei vähän harvinaisemmalle seudulle. Mukavia olivat miehet ja rauhoittelivat etten toki sotkenut heidän metsästystään eivätkä he ota tähtäimeen tämmöisiä vanhoja mummeroita, hih. Pyörällä olin, että pääsisin karkuun, jos hirvi rynnistää pusikosta. Mielelläni olisin nähnyt eläimen kaadon mutta päätin jättää miehet rauhaan, kun koira ajoi kovasti haukkuen ja sitten haukunta loppui. Kuulin yhden miehen sanovan puhelimeen, että eläin vuotaa kuiviin pian. Sitä oli siis ilmeisesti jo ammuttu.
Mm. täältä voi lukea lisää, jos ketä kiinnostaa hirvestyksen tekniikka. En ole itsekään perehtynyt sen hienouksiin, vaikka kaveri on metsästänyt vuosia. Minua ei ollenkaan haittaa, vaikka miehen viikonloput vierähtävät metsällä näin syksyisin. Saamme vuodeksi hyvät lihat pakkaseen.
Lämpöä oli aamupäivällä +10 C.










                                               ♥ Beate ♥

7 kommenttia:

  1. Kyllä ruska on kaunis, mukavaa iltaa Beate <3

    VastaaPoista
  2. Oranssitakkisia miehiä liikkuu meidänkin kulmilla tähän aikaa vuodesta.
    Upeita kuvia jälleen.

    VastaaPoista
  3. Kauniit kuvat! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

    VastaaPoista
  4. Tuttua meininkiä meidänkin viikonlopuista mutta minä en kyllä kaatoa haluaisi nähdä mutta kaadettu paisti kyllä maistuu :) Nytkin Metsästäjä on Ahvenanmaalla kaurisjahdissa ja kuulemma ka´ksi on jo kaatunut eli kaurispaistia tiedossa. Siskoni pelkäsi mennä sienimetsään ja aikoi laittaa punaisen hatunkin päähän kun on metsästäjät liikkeellä, sanoin ettei ne sentään suin päin ammuskele :) Mikä ihana mökkeröinen tossa viimeisessä kuvassa on?

    60luvunnahkahousut.com

    VastaaPoista
  5. Kauniita ruskakuvia, kiitos, ja mukavaa loppuviikkoa sinne sulle!

    VastaaPoista
  6. Ilahduttavia ruskakuvia, kiitos Beate!
    Kaunista viikon jatkoa sinulle & co! ♥♥

    VastaaPoista
  7. Kauniita kuvia,minulle ollaan oltu vihaisia kun sotken heidän metsästystään .
    Ilahduttavaa että sait mukavaa kohtelua

    VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin. Jos et ole bloggerissa, voit kommentoida myös anonyyminä, kun valitset sen kommentointi palkista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...