keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kippo-juttuja ja arpajaisvoitto Anjalta!

Tämmöisiä mukavia matkatulijaisia. Äidille-muki on Kultakeramiikan, oli
Prismassa tarjouksessa vain 3,90 e ja tuo Heljä-Liukko Sundströmin
Rentukka muki 8,90 e. Tuon Heljän ihanan taulun lahjoitti
äiti minulle samoin kuin nuo sokeri-ja kermanekan (ovatkohan
Ultima thule mallistoa?), morttelin ja vanhan kahvipurkin.
Tuo tarjotin on kirpparilöytö ja SISUA piti ostaa
kotimatkalle.


Tästä kuvasta sen verran (menee taas rutinan nimiin). En enää ymmärrä tätä nyky teknologian huimaa kehitystä. Tuossa etualalla on mun rakas simpukka-känny, johon tykästyin muutama vuosi sitten ja en sitten haluaisi vaihtaa sitä millään ja on edelleen toimiva. Soneralta sain tuon uuden hipaisunäyttö puhelimen, kun päivitin puhepakettini. Tuli paketin mukana ja kuukausilasku kyllä pieneni ja tuli lisää puheaikaa ym. Mutta MITÄ teen tuolla puhelimella?
Näppäimet ovat kirpunkokoiset ja kun yhtä kirjainta 'hipaisee', hipaisee samalla monta muutakin. Viestin kirjoittaminen on tuskan takana. No en tarvii tuota, romottakoon laatikossa. Jos joskus vaihdan hipaisunäyttö-kännyyn on sen oltava oman navigaattorin kokoinen. Hankin tuon Tomtom-navigaattorin pari vuotta sitten. Opin sen käytön aika helposti. Näyttö on tarpeeksi suuri, samoin kirjaimet, joten osoitteiden ja paikkojen kirjoitus onnistuu autossa helposti.


Voitin Anja-Reginan arvonnassa sen päävoiton eli neljä kaunista luuposliini jäkiruokamaljaa. Voi, kun sitä tuli hyvälle mielelle kuin pien laps jouluna, kun pukki ojentaa lahjapaketin :). Pitää tässä alkaa itsekin suunnitella arvontaa ja antaa hyvä mieli toisellekin.


Saparopossukin jo oottelee kesää ja orvokkejaKaikille teille ihanille blogiystäville 

AnimatedSmileyWithDaisy.gif

Auringon nousut ja illan ruskot
ne väriläikkiä luonnon on.
Säilytä matkalla lapsen usko
luota johtoon kohtalon.


Elämän pursi keinuen kulkee
ajan sävel sen touveissa soi.
Aallokko joskus sen syliinsä sulkee
joskus se tyveneen joutua voi. 
                        (Eila Salmela, Oulainen)

10 kommenttia:

 1. Oikein paljon onnea voitosta,kyllä se hyvänmielen tuo.Aurinkoisia kevät päiviä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ritva, lapseksi jälleen tullaan :).

   Poista
 2. Oikein paljon onnea arpajaisvoitosta. Ne luulasimaljat ovat ihanat!
  Hyviä tuliaisia sinulla. Vihreät lasiesineet eivät ole Ultima Thuhlea. Nyt en saa saa päähäni suunnittelijaa millään.. Tyttärellä on saman sarjan suuri tajoilukulho, tätini peruja. Todella kaunis.
  Noista hipaisupuhelimista, joskus tekisi mieli vaihtaa oma simpukkani uuteen älypuhelimeen, mutta kovin hankalia ovat meikäläisellekin. Irtohiiri pitää läppärissäkin olla.
  Kiitos runosta ja mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minttuli. Anjalta tuli tarkkaa tietoa noista lasijutuista. Huomaa, miten kauniita lasiesineitä on tehty. Äidillä siellä kaapeissa on jo aika arvokkaita astioita.

   Poista
 3. Paljon onnea Beate voittosi johdosta.<3

  Hyvä juttu, että ihmettelyn aiheita riittää;DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Aili. Maailmassa paljon on ihmeellistä asiaa, ne hämmästyttää, kummastuttaa, pientä kulkijaa... (lasten laulusta) :).

   Poista
 4. Paketti lähti postiin! Nuo sokerikko-kermakkosi ovat Heikki Orvolan Mirandaa. Loppurunossa on hieno kehoitus: säilytä matkalla lapsen usko! Kunpahan se melskeissä aina säilyisikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, innolla odotan peukut pystyssä, että ehjänä säilyvät. Minulla on niille jo paikka tiedossa vitriinissä :) Kiitti tiedosta, taitavat jo olla antiikkia nuo nekka ja sokerikko ehkä 70-luvulla ostetut.

   Poista
 5. Morttelille olis käyttöö. Kumma kun noilla nykypuhelimilla voi vielä(kin) soittaa, kaikkea muuta turhaa krääsää niihin on liikaa jo tupattu sisään.

  Tuommoinen älypuhelin ei sovi meikän kaltaiselle yksikertaiselle tyypille, kun tuo nokia 655 simpukka on jo sekin liian monimutkainen.
  Muistuttaa paljon varhaista eriksonin pikkusimpukan 28 mallia.

  Het kun kerkesin tuosta nokiasta maksaan 350 senaikuista, niin kolmen kuukauden kuluttua siitä sitä ei enää edes valmistettu.
  Valmistusjakso kesti noin yhden vuoden verran. Monesti sai viedä takuuseen.
  Sensijaan silloisia vanhempia (59€) simpukoita myytiin poistohintaan muutamavuosia, vielä lähes silloiseen tarjoushintaan.

  Tekstareita en ymmärrä (vieläkään) yhtään. Helpompi aina, jos asiaa on, niin soittaa, kun alkaa näpytellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä sinä morttelilla? Mulla on niitä nyt kaksin kappalein. Pippureita olen viimeksi jauhanut. Mä en ole mikkään 'kokkikolmonen', en osaa maustaa ruokia kunnolla ja muutenkin, oisko laiskansutkee nykyisin tekemään muuta kun perusruokaa (välillä laitan puolivalmiista aineksista).
   Joo, en tiijä näiden kännyjen kanssa. Periaatteessa mulle on helppoa oppia mutta eihän tuolla voi kirjottaa, kun lapsi, jolla on pienet, hoikat sormet.
   Minä rakastan tekstareiden naputtelua, paketissa on 150/kk.
   Kilpailu on kova matkapuhelinalalla, haluavat pitää asiakkaasta kiinni. Olin jo kerran vaihtamassa Soneralta DNA:lle mutta eikö mitä, paremman tarjouksen tekivät.
   Nyt taas kaksi vuotta puhun halvalla ja sit katotaan homma taas uusiksi.

   Poista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...