perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäismunia - Faberge eggs ja Volker Graftin munapuuJos luulette, etteivät pääsiäismunat kasva puussa niin katsokaapa tätä ihmettä!
78-vuotias eläkeläinen Volker Kraft Saalfeltistä Saksasta koristelee joka vuosi pihapuunsa pääsiäismunilla. Perhe on koristellut puun jo yli 40 vuoden ajan. Vuonna 1965 nuorta omenapuun tainta koristi vain 18 munaa mutta vuosi vuodelta määrä kasvoi ja viime vuonna munia oli jo 9800 kpl. Tänä vuonna munamäärä on jo 10 000.
Määrä saa kuulema jäädä tähän, koska hänellä ei ole tilaa varastoida suurempia munamääriä.
Kraftin munapuusta on tullut turistinähtävyys, eikä syyttä.

Giant Easter Egg PhotoGiant Easter Egg

The Belgian chocolate producer Guylian made this chocolate egg with at least 50,000 bars [amounting to some 1950 kg of chocolate in total] on behalf of the city of St. Niklaas, Belgium. The egg measured 8.32 metres high. Apparently twenty-six craftsman worked altogether 525 hours to build the egg.
After displaying the egg in the open air for a week, and in all weather conditions, Will and Guy suspect that it is unlikely to taste very good.
For many children Easter wouldn't be the same without chocolate eggs. However, those eggs generate around 3,000 tonnes of waste just from their packaging alone.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^


Näillä pääsiäisaiheisilla jutuilla toivotan kaikille blogini lukijoille Hauskaa Pääsiäistä! Loppuun vielä pikkutuhma pääsiäistekstari (ettehän loukkaannu?)

Mikä on täydellinen pääsiäinen? Kun täydessä mämmissä jahtaat tipuja ja aamulla heräät noita-akan vierestä ja mietit minkälainen yllätys munassa mahtaa olla. 


7 kommenttia:

 1. Kiitos näistä, katsoin koko videon.<333

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää harjoittaa englannin kielen taitoa, on päässyt pahasti ruostumaa ja vaikkei kaikkea ymmärrä niin pääasiat kyllä.

   Poista
 2. Jopa on munapuu mahtava,hyvää pääsiäistä Beate 56:)))

  VastaaPoista
 3. Niinpä;-) Mekin parina vuonna yritimme pääsiäistä pakoon Saksaan, mutta siellä sitä vasta vietettiinkin ja monissa puutarhoissa roikkui hedelmäpuissa koristemunia.

  Kaunista pääsiäistä sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Leena ja samoin sinulle. Kylmä tuuli puhaltelee ulkona, joten ei oikein kehtaa pilkillä istua. Minä olen päättänyt, että niin monta kertaa yritän, kun on edes muutama pussillinen kissalle kaloja :). Minä en omista pilkkihaalaria, joten monta kerrosta pitää laittaa välihousua ja paitaa ja sitten toppatakki ja housut. Nauruksihan se menee, kun liikkuminen on töpöttelyä, kun on niin pulska.

   Poista
 4. No onhan munapuu!! Ja melkoinen suklaamuna! Sama täällä engamnninkielen kanssa, pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja alkaa kertauskurssi.
  Vitsi oli hauska, tuon verran "tuhmuutta" sallitaan.

  Hyvää pääisiäistä Beate!

  VastaaPoista
 5. Jestas kuinka paljon munia, mahtaa olla urakka ripustella :)

  Iloista Pääsiäistä Sinullekin ♥
  Hauska tekstari, tuon verran aina löytyy huumorintajua :D

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...