keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Pieni arvausleikki ja mun askartelut!

 

Vanhojen lehtien selailu sai alkunsa Katjan laittamasta omatekoisesta kirjekuoresta. Yllä olevassa kuvassa nämä upeat naiset esittelevät alusasuja, seksikkäitä sellaisia ja vaikka näillä tytöillä on jo ikää, ei voi kuin ihastella kuinka he hehkuvat asuissaan.
Arvatkaapa, kuka heistä on vanhin ja minkä ikäinen? Ulkomuotonsa saloiksi hän listaa kolme tekijää: ravinnon, levon ja liikunnan ja muutenkin terveelliset elämäntavat. "Ruokavalioni on niukka. Syön vain sen verran, mitä kulutan. Olen painanut koko elmäni suunnilleen saman verran ja uskon, että olen säästynyt sen ansiosta monilta vaivoilta." Kosmetiikkaa hän käyttää niukasti, ihovoiteen lisäksi vain huulipunaa.


Kun olin lukenut lehtinipusta löytyneet mielenkiintoiset jutut (aina muuten käy niin, että kun vanhoja lehtiä selaa uudelleen, jutut ovat kuin uusia), saksin kivoja kuvasivuja erilleen ja vanhan kirjekuoren kaavalla piirsin ja leikkasin kuoret ja kahdelle sivulle liimaa ja taitokset, vielä tarralappu osoitteelle ja se oli siinä.  En saa tuota alinta kuvaa kääntymään millään oikein päin mutta jospa näistä saa jotakin tolkkua.

En ole vuosikausiin askarrellut mitään mutta näitä pitää tehdä lisää. Muistan, että nuorena teimme kirjekuoret aina itse Suosikin sivuista tai sitten valmiit kuoret liimattiin täyteen idolien kuvia. Siihen aikaan kun kirjoiteltiin kirjeitä kavereille ja poikaystäville.

Tervetuloa muuten kaikki uudet lukijat!  Teitä on jo tasaluku, 80!

12 kommenttia:

 1. Todellakin he hehkuvat ja totta ovat seksikkäitä! Tätimme tuo synttäri ja muut kortit aina lehtikirjekuoressa...askartelee 80v!

  VastaaPoista
 2. Olisikohan tuo okeanpuolinen nurempi.

  Kiva idea kiejekuorien tekoon.

  VastaaPoista
 3. Kivoja kirjekuoria on ja muistan että itsekkin olen kuoria joskus väsännyt. Niitä kirjeitä kirjoitan vieläkin. :)

  VastaaPoista
 4. Kauniita kirjekuoria..:))))

  Hyvää keskiviikkoa, Beate56!<333

  VastaaPoista
 5. Kiitos ystävät kommenteista. Paljastan teille, että kuvassa vanhin leidi poseeraa yksin vasemmalla aukeamalla. Hän täyttää joulukuun 7. päivä 90 vuotta. Hän on ollut Viva-lehden alusvaatemallina kahdesti aikaisemmin, joten kuvaukset sujuivat jo rutiinilla.
  Olisikohan aika vaihtaa slogi-pöksyt ja venähtäneet rintsikat näihin ihanuuksiin :).

  VastaaPoista
 6. Hauskoja nuo kirjekuoriaskartelut :) pitäs itsekin tehdä :)

  VastaaPoista
 7. Muistan joskus tehneeni myös tuollaisia kirjekuoria :)
  Kunpa tätänykyä kirjoitettaisiin vielä kunnon kirjeitä tai edes kortteja lähetettäisiin. Ovat niin kovasti jo harventuneet ne saamiset.

  Laitoin sulle blogissani kirjoittamaasi kommenttiin vastaukseksi muutaman sanan lapasten ohjeesta :)

  VastaaPoista
 8. Blogissani sulle 2! tunnustusta!

  VastaaPoista
 9. Beate, tuo vanhin rouva näyttää hyvältä, koska on syönyt eli ei ole liian laiha. Minulla alkamassa yksi juttu, mutta yhtään ei saa paino pudota enempää kuin viisi kiloa, muuten se näkyy kasvoissa ja dekolteessa. Käsien allit saavat myös kadota;-)

  Sinulle on haaste blogissani!

  Muuten hienoa, että toit tuon kuvan esille: Antaa hyvää vahvistusta ja uskoa, että sitä voi todellakin säilyä naisena vielä vaikka kuinka ja kauan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leena, luulen, että tuollaisen vartalon salaisuus on osaltaan perimä, kiloja ei vaan kerry vääriin paikkoihin ja varmaankin hän on koko ikänsä osannut syödä vain sen, mitä kuluttaa.
   Onnea sun 'yhteen juttuun'. Mä olen taas antanut itseni repsahtaa, kun elämäntilanne helpottui ja ruokakin alkoi taas maittamaan. Kaikki makea on mun heikkous.
   Kiitos haasteesta, vastasin jo siihen.

   Poista
 10. Hei Beate56!

  Minulla on sinulle blogissani hauska haaste..:)))

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...