keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Minä Hannu Hanhi, synttärikukkia ja e-kirjoja


Olen ollut viime aikoina onnettaren suosikki, kun voitin kaksissa blogiarpajaisissa. Tämä palkinto tuli Sano se kukkasin blogista Pikeltä. Kesäisen väriset leipäkori ja pannulaput, pieni kukkataulu, sydänkynttilä ja suklaatia. Kiitos Pikelle ja terkkuja sinne länsirannikolle. Taulu on jo löytänyt paikkansa ja tietty suklaa syöty.Toinen palkinto napsahti minulle Piha ja piennar  blogin Anskilta. Sori, kun kuva on nurinpäin. Innoissani kuvailin, mitä paketista paljastui. Kirjan ohjeilla tumpelokin osaa tehdä laventeli-viinihyytelöä, ruohosipuli-sitruunapestoa tai jos haluaa opetella yrittien ja kukkien käyttöä kauneudenhoidossa, niin ohjeita löytyy ja eivät ole ylivoimaisen vaikeita toteuttaa.
Anski oli laittanut mukaan ruiskukan siemeniä ja kirjasta löytyy vinkki, että ruiskukkia voi käyttää silmähauteena väsyneille ja ärtyneille silmille. Olen pitkään kärsinyt kuivista ja kutiavista silmistä (johtuneeko liiasta läppärin ja kännykän pikkuruudun tuijottelusta). Silmätippoja hain apteekista ja auttavat jonkin verran mutta aina voisi kokeilla luonnonmukaista hoitoa.
Kiitokset Anskille ihanasta lahjasta. Sekatöörejä myös tarvitaan.


Esittelen tämän Kirja Elisa palvelun, josta voi lukea e-kirjoja joko tabletilla tai tietokoneella. Palvelu vaatii Adobe Digital Editions lisäosan asentamista, josta on sivulla ohjeet ja voi ladata sieltä. Sivustolta löytyy ilmaisia klassikoita 359 kpl. Näin Minna Canthin päivänä on mukava lueskella pitkästä aikaa Minnan tuotantoa, joita löytyi 12 kpl. Juhani Ahon ja Toivo Pakkalan teoksia latasin myös. Käykääpä tutustumassa ketä kiinnostaa.Viikonlopulla olimme tuttavan 60-vuotissyntymäpäivillä. Henkilökuvat jääkööt kotialbumiin mutta ihania kukkakimppuja laitan tänne.


Yksi lahja oli veikeä metso-katajakello. Kotimaista käsityötä tietenkin, olikohan tekijä Sonkajärveltä.

Mukavaa Minna Canthin päivän illanjatkoa. Tämä päivä tasan kymmenen vuotta sitten ei ollut ilon päivä, kun Konginkankaan bussiturmassa menehtyi 23 nuorta. Heistä viisi oli yli 30-vuotiaita. Nuorimmat olivat 17-vuotiaita. Neljä loukkaantunutta sai erittäin vakavia vammoja. Suomen liput liehuivat puolitangossa.
                                            - Beate -

6 kommenttia:

 1. Kai sinulla on lotto vetämässä :D
  Upeuksiaolet saanut.

  VastaaPoista
 2. Upeat palkinnot, onnea.
  Tuo kello on aivan mahtava, hienoa käsityötä.

  VastaaPoista
 3. Elisan e-kirjoja luen minäkin mielelläni, täytyykin taas käydä katsomassa mitä uutta lataisi luettavaksi.

  VastaaPoista
 4. Onnea palkintojen johdosta!

  Tuon Konginkankaan onnettomuuden muistan liiankin hyvin! Olin silloin Äänekoskella töissä ja itkin sen aamupäivän, kun ajattelin vanhempien suurta surua. Vielä kipeämmäksi asian teki se, että entisen työkaverini tytär oli tuossa bussissa. Kaksi hänen kavereistaan kuoli, mutta tuo tyttö jäi henkiin, tosin pahoin loukkaantuneena. Täysin hän ei vammoistaan ole toipunut, mutta elää kuitenkin nuoren naisen elämää. Kyllä se oli kamala päivä!

  VastaaPoista
 5. Onpa kaunis metsokello, hyvin tehty. Niin tosi surullinen päivä 10v.sitten, oli se estonian uppominen myös järkytys, muistan sen yön, olin silloin yö vuorossa töissä.T.sanosekukkasin blogista

  VastaaPoista
 6. Hyvät palkinnot olet arvonnassa saanut. Kaunis kello katajasta tehty. Voi surunpäivä oli silloin 10 vuotta sitten.

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...