maanantai 12. tammikuuta 2015

Tammikuun alun pakkaskuvia, lunta ja tikkaTalvinen kuvakooste tänään 12.1. otetuista kuvista. Näistä näkee, miten paljon puissa on lunta ja se painaa oksia. Harmi, kun en ehtinyt kopistella saarnivaahteran oksia, sillä se ei kestänyt näin painavaa ja jäistä lunta. Kaksi isoa oksaa on poikki ja puu näyttää aivan torsolta.
Harmaapäätikka käväisi talipötkyä nakuttamassa. Se onkin harvinaisempi vieras täällä Pohjois-Savon korkeudella. Kuva ei ole järin terävä, kun otettu ikkunan läpi. Tänään olikin hyytävä viima mutta lumihommia tein 1,5 tuntia ja sain hien pintaan. Äkkiä tulin lämpimään ja join kuumaa teetä, ettei vaan flunssa iske.

Loppuun huumoripläjäys Vesku ym. kumppanit vuosien takaa. Silloin osattiin tehdä huumoria ainakin minun mielestäni, toista kuin nyky Putoukset ym. Annoin olla nuo videoehdotukset niin pääsee katsomaan muitakin vanhoja pätkiä. Veskuhan täytti äskettäin 70 vuotta ja Nelos-kanavalla menee Loirinuotiolla ohjelmasarja, jossa Vesa-Matti Loiri kutsuu ystäviään, työtovereitaan ja tuttaviaan viettämään päivän hänelle rakkaissa paikossa Lapissa, Inarijärvellä.


12 kommenttia:

 1. Komeita maisemia!
  Itse en pidä talvesta mutta luonto on kieltämättä upean näköinen.

  VastaaPoista
 2. Kauniit lumiset maisemat :) Meilläkin vierailee harmaapäätikka, nyt tosin harvemmin, muita tikkoja kyllä pyrähtelee ja tykkäävät talimakkarasta :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita talvi kuvia . Raikkaita tammikuun päiviä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Eilen aurinko tosiaan vilahti sen verran, että kaunisti nuo röpelöpilvet. Harmaapäätikka on harvinainen lintulautavieras. Hieno havainto.

  VastaaPoista
 5. Hienot talvikuvat.
  Teillä on kaunista ja valoisaa. Meillä on nyt pimeetä

  VastaaPoista
 6. Upeita maisemia ja kesähelteellä näitä kuvia katsellessa voi näitä kaipuulla katsella. <3

  VastaaPoista
 7. Upeita talvimaisemia!
  Juuri tuota niin rakastan: luonto täysin valkoisena ♥

  VastaaPoista
 8. Voi miten kauniita maisemakuvia sulla on täällä sinun blogissa ♥

  VastaaPoista
 9. Kauniita maisemia sinulla siellä! Kiitos kun tulit lukijakseni!

  VastaaPoista
 10. Upeat auringon vienosti kultaamat lumiset maisemat! Täällä jo kaipaillaan kevättä, mutta niinhän se menee, että talvi on ensin, ei me muuten osattaisi kesän lämmöstä niin nauttia <3

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...