sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Blogin aloittaminen onkin uutta ja mielenkiintoista puuhaa. Olen käyttänyt tietokonetta paljonkin mutta katsotaan nyt mitä ongelmia tässä vielä eteen tupsahtaa. Luulen että koko ajan oppii lisää. Harmittaa, kun ehdin facebookiin ladata kuvia ja kirjoitellakin pari vuotta mutta ei facebook ole päiväkirja eikä siellä voi kertoilla itsestään kuin pintapuolisesti. Oikeastaan aloin kokea sen tyhjänpäiväisenä tykkään-klikkailuna.Olin jo pitkään lueskellut ja ihastellut toisten blogeja eri aihealueilta tai ihan sattumalta eksynyt.

 Eilen kauniissa syyssäässä samoilin rakkaalla kotiseudulla. Eipä tarvitse kauas pihasta pistäytyä, kun olet jo metsäpolulla (kunnan vanhaa ladunpohjaa), sammaloitunutta kuusimetsää. Polkua pitkin pääsen Kokkovuorelle (Vieru), josta näkyy Suovun ja Kallioveden vesistöt. Metsiä pitkin pääsen Rätikölle. Kamera oli tietenkin mukana ja laitan tähän kollaasin retkeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin. Jos et ole bloggerissa, voit kommentoida myös anonyyminä, kun valitset sen kommentointi palkista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...