torstai 31. tammikuuta 2013

Paperisilppurin kortteja, sisustustauluja ym.

 Paperisilppurin nettiputiikista löydät uniikkia iloa itselle ja lahjaksi. Valikoimissa on paljon käsin valmistettua ja huolella suunniteltua, osa juuri sinulle tilaustyönä. Käsityöt tulevat Suomesta ja niitä saattaa olla valikoimissa vain yksi — saat taatusti persoonallisen tuotteen!
Valikoimissa on myös muita Paperisilppurin henkisiä tuotteita kotiin, konttoriin ja askarteluun.

Korttien kuvat kertovat oman tarinansa ja useissa on myös pieni runopätkä.  Torpan Tarinat® -kortti kertoo suomalaisen maaseudun karheaa tarinaa ja tuo lähelle torpan toimiin liittyvät tunnelmat ja työt. Kortin taustapuolella kerrotaan kuvan aiheesta suomeksi ja englanniksi. Sopii siten hienosti postcrossingiin!

TÄSTÄ pääset Paperisilppurin nettikauppaan. Blogi löytyy TÄÄLTÄ


 

3 kommenttia:

 1. Kiitos Beate56; ei ole minun juttuni!<3333

  VastaaPoista
 2. Beate56, kiitos esittelystä :) Runojen takana on äitini, Raili Heikkilä. Hänestä on ollut juttua mm. Maaseudun Tulevaisuus -lehdessä joulukuussa 2010. http://paperisilppuri.blogspot.fi/2010/12/runokorttien-runoilijan-ja-runojenkin.html
  Esimerkiksi runokirjoissa (lisätiedot kustantajan kotisivuilta, www.kirjapaja.fi) on pidempiä runoja kuin Railin Runokorteissa.

  VastaaPoista
 3. Kävin kurkkimassa. Kauniita ja ajatuksia herättäviä töitä. Iloa alkavalle viikollesi! P.S. Joko postipoika (tai -tyttö) on poikennut?

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...