lauantai 26. tammikuuta 2013

Remonttia ja muuta keskeneräistä ym.

 
 Valmiita ja keskeneräisiä sukkia. Tykästyin valepalmikkosukkamalliin ja niitä valmistuikin usea pari. Nyt on meneillään tuo valkoinen pitsi-palmikkomalli.
 
 

Lattialaminaatit ja uudet wc-kalusteet saapuivat pari viikkoa sitten pihaan. Asennus alkaa vasta huhtikuun lopussa. Askaretta siis riittää :). Mielestäni laminaatin valinta onnistui nappiin. Valitsimme KartimaCollectionin mallistosta 8 mm paksuisen vaalean vaahteran. Laitan sitten joskus kuvia, kun lattia on valmis.

Tällä hetkellä yläparven portaat pötköttävät olohuoneen lattialla, koska seinä tapetoidaan ja maalataan. Tuo ikivanha levydekki lähtee myös tästä huushollista. Siellä näkyy olevan vielä vanhoja vhs-leffoja, joita olen viskannut jo suurimman osan roskiin.
 

 Leffat odottavat katselua. Sitten kun se rauhallinen hetki koittaa, niin uppoudun nautiskelemaan näistä ja joitakin katsomattomia on kiintolevytallentimellakin. Tänään tein pihassa pari tuntia lumitöitä ja kävin vielä puhdistamassa tienvarren heittolaatikon edustan. Kerrassaan mainiota hyötyliikuntaa. Meillä on iso ja painava lumikola ja sillä työntelin lumet penkoille. Veltostunut yläkroppa sai bodausta :).

Hyvää viikonloppua lukijoilleni ja piipahtajille. Kiitos sydämistä Minttuli ja seija. Laitan ne seuraavaan postaukseen.
------------
"Olen minä onnellinen;
vaikka varjoa rakastan,
hämärää puheille kutsun,
en minä päiviä pakene,
en niitä uniksi loihdi.

Onnea jokainen päivä
vaikka tuskaa puolillansa;
onnea kaikki eletty
vaikka se polttaisi tulena."
-------------             Laulu tummana tulevi 1976 - Matti Rossi -                

8 kommenttia:

  1. Kun näin kutimesi, niin ihan alkoikin oma kutimeni kuumottaan, hi!
    Toi valepalmikko on sellasta, kun olen katsellut, että se mun pitää oppia, pitääkin alkaa tutkimaan asiaa, on muuten nättiä!
    Ja teillä remppaa tehdään, se on aina kivaa saada vaihtelua huusholliinsa.
    Hyvää viikonloppua sulle!

    VastaaPoista
  2. Ohje löytyy täältä netistä, nyt en muista missä tuon näin ekaksi, ettei vaan ollut Pappilanmummon blogissa. On meikäläiselle helppo kutoa. Sain knealta tuollaiset valkoiset pitkävartiset sukat (pitäisi kuva tänne ottaa) ja aikani etsin niin löysin ohjeen Ullan sivuilta. Että ei tässä ehdi leffojen pariin vieläkään, hih!
    Tämä mökki on kertaalleen jo käyty melkein läpi mitä remonttiin tulee. Joka kerta rukoilin, "että uusitaan tuo lattia samalla", mutta sillä minun miesvainaalla jo kiilsi mielessä uudet kuviot ja piharakennelmat.

    VastaaPoista
  3. Kutominen on mukavaa, kudoin itselleni muutamien lahjasukkien sekaan pitkät, polveen ulottuvat , kun tykästyin niihin toisille niitä kutoessani, ne on kyllä lämpimät ulkoillessa.
    Saat ihanat helppohoitoiset lattiat kunhan valmistuu.!

    VastaaPoista
  4. Ihna kopallinen kauniita sukkia.
    Oikein mukavaa remonttia:)

    VastaaPoista
  5. Blogisikin on uudistunut etten meinannut enää tuntea!
    Kiitos postauksesta, Beate56, ja leppoisaa sunnuntaita sinulle!:)))

    VastaaPoista
  6. Remontti on kivaa kun sen saa valmiiksi sitten tuntuu mukavalta .Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  7. Hyvää viikonalkua, blogissani on jotain sinulle :)

    VastaaPoista
  8. Viisaat ovat sanoneet, ettei valoa voi tuntea, jos ei tunne pimeyttä. Välillä jokin heittää elämään varjon, mutta tiedän, että valo on aina siellä varjon takana.
    Arvaas vaan..tää lause pelastaa mun päiväni AINA kun täällä piipahdan!

    VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin. Jos et ole bloggerissa, voit kommentoida myös anonyyminä, kun valitset sen kommentointi palkista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...