lauantai 13. huhtikuuta 2013

Pihassa käpsehtiessä, keskeneräisiä juttuja, koirulikin ihmetteli touhuja!


Tässäpä se meijän keskeneräinen kesäkeittiö ja näin ulkoapäinhän se näyttää valmiilta, mutta

kun sisään astuu niin kaikki on jäänyt kesken - paistinpannukin nököttää hellan tasolla kuin odottamassa, että joku tulee kohta ruokaa laittamaan. On käyty mehuja keittämässä, kun on MehuMaija jätetty tiskipöydälle.

Aurinko on polttanut räsymatot värittömiksi ja takaosan lattia on lautoja vailla. Sohvavanhukset odottelevat istujia mutta ketään ei näy! Autiuttaan seinät kumajaa, ikkunoista kevät sirkuttaa sisään, lämmittääkin jo. Tuttu astuja on poissa,

joka piirsi ja suunnitteli kaiken - silloin oli ääntä ja hyörinää, sirkkeli lauloi ja ruuvit pyörähtelivät iloissaan panelien sisään. Kahvipannu porisi liedellä ja letut paistuivat kaasupolttimella.

 Otinpa kuvan muistoksi vanhoista ruoka- ja leivontaohjeista. Kaikkea sitä kaappien kätköihin säilöö. En ihan kaikkea raaskinut pois heittää mutta nämä lähtevät.
 

Ihana arvontavoitto Annelta Elämänimietteet blogista. Keittiöpyyhe, servettejä, rannekoruja ja tuo alimmainen on kiva kassi vintagekuvilla.
 

Uudet ikkunat tulivat jo pihaan. Kätevästi sujui lastin purku ja ehjiä olivat.


Naapurin koiruli kävi ihmettelemässä ihmisten touhuja. Olikohan rotu belgian paimenkoira - sanokaa, jos olen väärässä (muisti jo heittää).
Ja kiitokset taas jokaikiselle kommenteista muikkupostaukseen. ♥♥☺☺
Täällä sataa räntää, äsken solttupoika kävi keräämässä sotainvalideille rahaa. Ei ollut kukkarossa kuin 5 euroa antaa mutta edes jotakin ja senkin kolikoista sain kasaan.

                                              Beate

24 kommenttia:

  1. Kaunis kesäkeittiö odottaa astujaa.
    Onnea arvonta voitostasi Mukava piristys arjen kiemuroihin.

    VastaaPoista
  2. Onnea arvonta voitosta,kaunis kesäkeittiö ♥

    VastaaPoista
  3. En tiedä koiran rotua, muttei toi ainakaan Belgian paimenkoira ole :O). Ollappa noin kaunis kesäkeittiö! Ehkä se vielä valmistuu, kun on sen aika taas?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä Katja ja kiitos toivonkipinästä. Kyse onkin ollut siitä, että kukaan ei ole viihtynyt tuolla, kun se oli miesvainaan viimeinen projekti tässä pihassa. On tehnyt niin kipeää.

      Poista
  4. Onnea voitosta! Hienoltahan tuo kesäkeittiö näyttää, kyllä kelpais keitellä siinä hilloja ja mehuja. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  5. Mikä ihana kesäkeittiö! Vau! Tuollaisen kun sais vaikka mökin pihalle, kelpais siinä lettuja paistaa ja mehuja keitellä. Olet onnentyttö! Kesä on tulossa...

    VastaaPoista
  6. Ihana kesäkeittiö. Tuolla voisi olla koko kesän, eikä haittaisi vaikka vettäkin sataisi. Ihana. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

    VastaaPoista
  7. Sulla on tosi kaunis kesäkeittiö, siellä olisikin kiva istuskella ja keitellä mehut ja vaikka kesällä kaikki ruuatkin.
    Onnea hienosta voitostasi!

    VastaaPoista
  8. On sulla mahtava kesäkeittiö!
    - meille tehdään mökille myös kesäkeittiö tulevana suvena. Ei kylläkään noin iso. Värkit tuodaan rantaan tämän kuun lopulla ja kunhan meri aukee, päästään viemään osia sareen.
    Tuo koira on mielestäni wels corgi (kirjotettiinkohan se noin), sellanen matalajalkanen pötkylä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Anne tiedosta. Koirarodut ovat minulle hebreaa mutta paimenkoiran miellän isoksi ja pitkäkarvaiseksi. Naapuri on vanha mies ja koira oli hänen sukulaisensa.

      Poista
  9. Onkin aivan ihana kesäkeittiö. Kylläpä tuolla taitaa viihtyä aika mukavasti:)

    VastaaPoista
  10. Wau, mikä kesäkeittiö, sehän on kuin huvila, jonne on sitten lyhyt matka. Tuossa kelpaa kokkailla.

    Annen kanssa samaa mieltä koirarodusta;) Serkullani oli noita eräitäkin...

    Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Onpas tyylikäs kesäkeittiö, kyllä tuolla kelpaa viettää kesäisiä hetkiä :)

    VastaaPoista
  12. On ihana kesäkeittiö kyllä siellä työskentelee ilo mieliin. Onnea arvonnan voitosta:)

    VastaaPoista
  13. Aivan IHANAAAA kesäkeittiö,vaude kyllä tuolla meikäläinenkii ahertais kesäisin:),todella upeeta!

    VastaaPoista
  14. Jopa on komia kesäkeittiö.

    Kiitos tosi ihanasta kommentista blogissani, teit miut niin onnelliseksi:))

    VastaaPoista
  15. Onpa sinulle hieno kesäkeittiö, kelpaa siinä kokkailla..:)))
    Kiitos postauksesta, ja oikein hyvää sunnuntaita sinulle.<33333

    VastaaPoista
  16. Kyllä tuollainen kesäkeittiö olis kiva meilläkin omalla tontilla. Onnittelut arvontavoitosta. Hyvää alkavaa viikkoa.

    VastaaPoista
  17. Komea on kesäkeittiö -ja varmasti rakkaudella tehty, joten uskoisin, että se sun mies siellä pilvenreunalla olis kovin iloinen, jos siellä aikaa viettäisit, vaikka tiedän, että se sattuu.

    VastaaPoista
  18. Kyllä tulee Pohjois-Karjalan likalle kotoisa ja haikea olo tuota sinun bannerin järvimaisemaa katsellessa. Ja komea on kesäkeittiö - hienon on rakentaja jälkeensä jättänyt. Kesällä kun siellä lettuja paistelette, saattaa tuoksu sinne pilvenreunalle leijailla♥
    Ja nuo reseptikortit löytyy minultakin - taisin ne kyllä maalle kiikuttaa;)
    Aurinkoisia kevätpäiviä sinne!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maisemakuva on otettu Lapinlahden Väisälänmäen näkötornista. Ei aivan Kolin maisemia voita mutta kaunista oli. Kiitokset kauniista sanoistasi, hän jätti muistot, jotka eivät koskaan unohdu - mukanamme kulkee iäti.

      Poista
  19. Empäs tiiä mutta kyllä tuolla kelpaisi sateista kesää vietellä! aikas paljon lunta näyttäis olevan :)

    VastaaPoista
  20. Aivan ihana kesäkeittiö! =)Muutenkin niin rauhallisen oloisia kuvia että itsekin tässä rauhoittuu. =)

    VastaaPoista
  21. Mahtava kesäkeittiö! Meillä semmoinen tehtiin 50-luvulla pihapiiriin siirrettyyn parakkiin. Se koki täydellisen muodonmuutoksen ja paljon siellä kesäisin ruokaa laitammekin ja siellä syömme. Sinulle on muuten postia blogissani! Osallistu, jos siltä tuntuu...

    VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin. Jos et ole bloggerissa, voit kommentoida myös anonyyminä, kun valitset sen kommentointi palkista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...