torstai 5. kesäkuuta 2014

Nykyhetkessä onni on!


Tiistain kaupunkireissulla ajelimme peräkkäin ja jätimme yhden auton huoltoon. Minun auton käytimme katsastuksessa ja läpi meni. Eipä sillä ole ajettu kuin lähes 45.000 km, vm-2006. Orvokkeja ja neljät parit kenkiä, hih. Kaveri oli saada slaagin, kun lapoin sandaaleja kärriin. Mitenkä sitä kerralla pitää ostaa neljät kenkäparit? No yksi syy oli, että sai halvalla. Maksoin kaikista yhteensä 52,75 e. Kengät tuskin kestävät monta kesää mutta eipä harmita yhtään ja sattui kerrankin olemaan minun jalkaan sopivia malleja. Korkeilla koroilla en jaksa kävellä.
Taivaanvuohi laskeutui vanhan navetan piipun nokkaan. Lintu tunnetaan mäkättävästä soidinäänestään, joka syntyy, kun jäykät uloimmat pyrstösulat värisevät ilmanvastuksen voimasta linnun syöksyessä alas.

Kesäkalastus aloitettiin veneen pesulla juuriharjalla ja Mäntynesteellä. Kyllä se nyt kiiltää. Verkossa oli 12 ahventa ja muutama särki. Ahvenet fileroitiin ja paistettiin. Minä ressu en osaa kaloja perata tai sitten kala ehtii pilaantua, niin hidas olen, jotenka se homma jää aina kaverille.

Kiitos taas kommenteistanne, virtuaalihali kaikille Smiley!

 Sinä olet metsä minun poluilleni,
meri minun laivoilleni,
taivas tähdilleni,
sammumaton nuotio hankieni keskellä,
hiljaisten iltojeni toteutunut haave,
niin tosi.


                        -Pia Perkiö-


                                                        - BEATE -

7 kommenttia:

 1. Meidän isäntä sanoo aina, että "silloin pitää ostaa kun halvalla saa";) - ja kenkien kohdalla minäkin tämän kuittaan - ja ostan kyllä kalliimmallakin, jos näihin vaivaisenluujalkoihin sopivat löytyvät. Niitä sopimattomia onkin kaapit pullollaan. Mutta leikkaus odottaa, joten vielä en poiskaan heitä!
  Tuota sinun bannerikuvaasi kun katselee, niin tuntuu aina kuin kotiin tulisi. Pohjois-Karjalan mökkireissu jää tänäkin kesänä valitettavan lyhyeksi - niin paljon muuta on lomiin mahdutettava. Itse voisin hyvin viettää siellä mökin rappusilla järvenselkää ja vaaroja katsellen vaikka koko lomani.
  Pia Perkiön runot osuvat - niin tämäkin, kiitos!
  Aurinkoisia kesäpäiviä, valoisia kesäöitä sinulle♥

  VastaaPoista
 2. Silloin kun saa kenkiä halvalla niin niitä pitää ostaa.

  VastaaPoista
 3. Hyvät kenkä kaupat teit, kivan näköisiä ja mukavan oloisia. Pielavedellä asuessa taivaanvuohia lenteli ja syöksyili pihamaan yllä, nyt en ole moneen vuoteen yhtään nähnyt enkä kuullut :)

  VastaaPoista
 4. Se on oikken, jotta ostaa ku halavalla saa ja jos vielä tykkää ostoksistansa, niin sehän parasta on ☺
  Ihana tuo viimeinen kuvasi☺

  VastaaPoista
 5. Ihania sandaaleja,mulllekin kelpais ja pakkohan se on ostaa,kun kerran halavalla sai :)

  Pannulla paistettu ahven on erinomaisen hyvää :P

  VastaaPoista
 6. Hyvät kenkäkaupat teit! Ja ahvena on hyvää voissa paistettuna!

  VastaaPoista
 7. Ihan järkijuttu ostaa useampi kenkäpari jos vaan löytyy jalkaan sopivat.
  Ihanat orvokkipuskat! Ja ahvensaalis, mitä jos muutama särkikin mukana. Mestarikokkien mielestä ahven on parasta kalaa, olen samaa mieltä.
  Taivaanvuohen mäkätyksen olen luullut sen lauluääneksi! Nyt sekin selvisi.
  Kiitos Perkiön runosta, olin joskus hänen kirjoittajakurssillaan vääntämässä sanoja runoiksi minäkin! Lienenkö oppinut mitään, hih.

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...