maanantai 18. tammikuuta 2016

Arvottu on - ja sitten leffojen katseluun


Arvonta suoritettu lappusysteemillä. Arpoja oli yhteensä 28 kpl. Voittajaksi kupposesta nousi
 
Tuula
 
Tuulalle lähtee arvontapaketti ja sinisävyiset sukat. Onnea voittajalle ja kiitokset kaikille arvontaan osallistuneille. Laitan paketin pian matkaan. Toivottavasti auto käynnistyy huomenna. Seisonut nyt muutaman päivän ja pelkään, että akku tyhjenee näillä pakkasilla. Tänään meillä oli hurja pakkasennätys aamulla - 31,7 C ja päivä onkin kulunut mökkiä lämmittäessä. Näin kovalla pakkasella on puukattilassa pidettävä tulia joka päivä. Eilen lämmitimme myös takkauunia. Lauhemmilla keleillä lämpöä riittää kertalämmityksestä jopa 3-4 päiväksi. Omassakodissa on jotain 130 neliötä, sähkösaunaosasto on erillisessä siivessä ja siellä on lattialämmitys sähköllä. Sen kyllä huomaa sähkölaskussa.
Laitako Tuula osoite- ja nimitiedot mailiini: nina40fi@gmail.com.
 
 Onko kasassa teille tuttuja elokuvia? Eedenistä Pohjoiseen ja Solveigin laulun olen jo kertaalleen katsonut mutta molemmat ovat minusta niin koskettavia, että voin pian katsoa uudelleen. Solveigin laulu oli 1970-luvun suurimpia katsojasuosikkeja ja se esitettiin Yle:llä kolmiosaisena sarjana. Toivesarja julkaistaan nyt entistä ehompana esityskopiona kirjailija Lassi Sinkkosen (1937-1976) syntymän 75-vuotisjuhlan kunniaksi.
Mä taidan käväistä Vilénin huoltamolla kattomassa mitä Sulolle ja Emmille kuluu. Varmaan konstaapeli Reinikainenkin patsastelee sinne jossain vaiheessa pieksemään suutaan :)).
- Beate -

5 kommenttia:

  1. Olen ekaa kertaa sun blogissa ja päätin liittyä lukijaksi. Ois kiva jos tulisit kylään Aurinkokujallekkin.

    VastaaPoista
  2. Onnea voittajalle ja kivaa viikkoa kaikille

    VastaaPoista
  3. Paljon onnea Beate56, voitit blogiarvonnassani kirjan Dream Plants for the Natural Garden. Lähettäisitkö osoitteesi minulle sähköpostiin kosmosleijona (at) suomi24.fi kaikki nuo siis samaan pötköön, niin saan kirjan lähetettyä sinulle! =)

    VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...