perjantai 27. syyskuuta 2013

Se yksi ja ainoa - ainutlaatuinen NIVEA CREME!


Keskiviikon SS:n takasivun uutisen luettuani melkein paniikki iski ja lähdin kaivelemaan kaikki naamavoidevarastoni. Näin monta purnukkaa löysin tähän hätään (suurin osa jäänyt hyllyyn käyttämättä tai tullut jostakin kylkiäisenä). Mutta se tärkein löytyi - pieni rasia NIVEA cream voidetta! Rasia oli tullut varmaan myös näytteenä jonkin tilauksen yhteydessä ja jäänyt lojumaan laatikkoon. Nyt avasin se hyvin varovasti, hopeapaperin alta paljastui ihmeitätekevä voide, jolla rypyt häviävät kuukaudessa. Näin lehti kertoo:
 
"Jo mummolta tuttu kasvovoide Nivea Creme on loppuunmyyty kaupoissa Pohjois-Savossa parin päivän aikana. Savolaisnaisiin on iskenyt sellainen rasvahysteria, että osa on hamstrannut kerralla jopa usieta purkkeja Niveaa. Ostoryntäys on seurausta Ilta-Sanomien lauantain jutusta, jossa kerrottiin englantilaisen Daily Mail -lehden jutusta, jossa naistoimittaja oli verrannut kahta kasvorasvaa kuukauden ajan. Toiselle puolelle toimittaja oli laittanut yli 100 e per purkki maksavaa Creme de la Mer -kosteusvoidetta. Toiseen poskeen hän oli hieronut alle kolme euroa maksavaa, mutta yli sata vuotta sitten kehitettyä Nivea Cremeä.
 
Neljän viikon jälkeen ihotautilääkäri, jonka nimeä ei mainita, oli todennut Nivean nuorentaneen ihon kuntoa niin, että se näytti jopa viisi vuotta nuoremmalta Kalliin voiteen ei huomattu aiheuttaneen mitään muutoksia.
 
Kuopion Anttilan viikonlopun kauneus- ja muotipäivillä Nivea oli yllättäen niin suosittu, että nyt myydään ei oota. - Ei näy purnukkaakaan hyllyssä, tarkistaa myyjä Danuta Toivanen ja jatkaa, että hänen kotimaassaan Puolassa kaikki tädit tiesivät jo vuosikymmeniä sitten, että hyvä on tuote."
_ _ _
Oi ja voi, nuoruuseliksiiri Nivea - miksi löysin sinut vasta nyt!!
 
 

Kaappien kätköistä - sitä talteenpantua tavaraa. Tuon silkkipuseron olen säilyttänyt, kun sen kuosi on niin upea. Väri ei sovi minulle ollenkaan, kun olen talvi-kesä -tyyppi värianalyysin mukaan.  Tumma kangas on äidin vanha nuoruudenaikainen mekko, jonka olen ratkonut paloiksi tarkoituksena ommella siitä jotakin. Kukallinen silkkikangaskin on muisto nuoruudesta. Pusero lähti kirpparisäkkiin - kankaat jäivät.

 
Siilipalleroita olen ruokkinut ja talvipesäkin niille on tehtynä pahvilaatikosta, johon laitoimme kuivia lehtiä, heiniä ja kangassilppua pohjalle. Katsotaan hyväksyvätkö sen pesäpaikaksi.
 
  


Löfven de falla,
Sjöarna frysa...
Flyttande svanor,
seglen, o seglen
sorgsna till södern,
söken dess nödspis,
längtande åter;
Plöjen dess sjöar,
saknande våra!
Då skall ett öga
se er från palmens
skugga och tala:
"Tynande Svanor,
hvilken förtrollning
hvilar på norden?
Den som från södern
längtar, hans längtan
söker en himmel."

by Johan Ludvig Runeberg (1804 - 1877) , "Norden", from Lyriska dikter II [setting text verified]


Hyvää syysviikonloppua kaikille ja kiitokset kommenteistanne - mukavaa kun olette siellä. Sussi, ArmiL ja Pilvi, tervetuloa lukijoiksi.

                                     - Beate -


17 kommenttia:

 1. Minullakin oli tuollainen Nivea-purkki käyttämättömänä ja olen sitä nyt kokeillut yövoiteena. En ole edes voideuskovainen mutta jotakin tulee kuitenkin käytettyä. Ainakaan ei ole silmistä alkanut vesi vuotaa, vaikka jotakin allergainpoikastakin on. Näin on tullut todistettua median ja mainoksen mahti ainakin. Toivottavasti meistä kaikista tulee nyt siloposkisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pieni purkki tuli minulle ehkä Sokoksen verkkokaupasta. Tilasin sieltä joulun aikoihin hajuvettä ja tuoksubodylotionia. Kokeillaan ja testataan! Minulla saattaa välistä olla jokin naamarasva käsivoiteenakin. Vanhaa voidetta ei kehtaa käyttää, se alkaa tuoksuakin pahalle.

   Poista
  2. Apteekki on hyvä kauppa näissä asioissa. Sieltä minäkin olen ostellut. On ainakin pienempi valikoima, mistä
   ottaa ;) Töissä tilataan porukalla Dermocil-tuotteita. Voi niitä tilata myös suoraan kotiin. Niissä on kai hinta/laatusuhde kohillaan.

   Poista
 2. ..vai olisikohan Nivean oma mainoskampanja.. No, mä vaan olen niin epäluuloinen noitten suhteen.. ikuna en ole yli 5euroa maksanut naamarasvapurkista enkä tule maksamaan ja hyvin olen pärjännyt pärstäni kanssa.. ai nii joo.. onhan mullakin niveaa jossakin -" ja lähtee penkomaan".. Mukavaa viikonloppua =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvinkin voipi olla mainoskampanja. Kaikkea on tullut kokeiltua mutta rypyt tulevat ja pysyvät!
   Hyvät viikonloput sinnekin :).

   Poista
 3. Ja minä ostin tuon jutun innoittamana meidän S-marketista sen viimeisen purkin, Ongelmaihoisena on tullut erinäisiä euroja hukkaan heitetyksi noihin erilaisiin, kalliisiin ja halpoihin purkkeihin.. Ans kattoo nyt, kokeillut olen ja eipä ole oireita tullut tuosta Niveasta vielä:)
  Hyvää viikonloppua ja kiitos kauniista musiikkivideosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On heitetty täälläkin euroja hukkaan ja moni purkki jäänyt lähes käyttämättä. Nyt olen jo pitkään ostanut naamavoiteet apteekista. No, kokkeile sinä ensin ja kerro sitten tulokset, hih! Yves Rocherin rasvat tuoksuvat voimakkaalle ja muutenkaan en niistä tykkää. Lumenen voiteet ovat ihan ok.

   Poista
 4. Voi hyvänen aika, mihin uskoa. Minusta Nivea tuoksuu liian voimakkaasti ja en halua sitä käyttää ..saan siis olla ryppynaama edelleenkin

  VastaaPoista
 5. Taitaa mainokset viedä ihmisten orjuuttamisen mielialan liian pitkälle.
  Kaikki voiteet mainoksessaan lupaavat sitä ja tätä, mutta en vielä ole ketään nähnyt nuorentuvan mistään voiteista, hi!
  Mutta jos nyt tämä on se ihmevoide, nin sitä on kyllä sitten saatava, hi!

  VastaaPoista
 6. Minä luin myös tuon jutun Niveasta ja tunnustan.. olen mainoksen uhri:)

  VastaaPoista
 7. No voi hyvät hyttyset tuota ihme voidetta pitää kyllä saada:)))
  Nivean tuotteet on hyviä ,hoitavat ihoa, mutta jopa nuorentavat ni äkkiä kauppaan.

  VastaaPoista
 8. Minä olen nyt joulukuussa 56-vuotias ja ostin nyt ensimmäisen kosteusvoiteen tänä vuonna. Ihoon vain ei uppoa mikään rasva.

  VastaaPoista
 9. Niveä on sitten tällä hetkellä POP. Hyvää maanantaita

  VastaaPoista
 10. Mun ystäväni, joka oli 85 v., oli kasvoiltaa parikymmentä vuotta nuoremman näköinen ja hän käytti Niveaa aina, kesät, talvet.
  Olin elokuussa Berliinissä ja tajusin vasta, että Nvea on saksalainen tuote, eikä suomalainen, kuten olin aina kuvitellut.

  VastaaPoista
 11. Olen käyttänyt Niveaa jo vuosia, ja ihoni kiittää. Mutta ostan niitä isoja purkkeja, jonka hinta on noin viisi euroa!
  Hyvää lokakuuta sinulle, Beate:)

  VastaaPoista
 12. Minäkin näin jutun ja päätin että kokeilen - minulla on ollut hankaluuksia löytää sopivaa rasvaa :) Menin kauppaan mutta ei löytynyt, oli myyty loppuun :D Nyt myöhemmin sain omani ja pari päivää nyt käyttänyt - en ryppyjen vaan ihon tasapainon vuoksi --> ja iho ei jää liian kuivaksi eikä liian rasvaiseksi niinkuin yleensä. Että testaus jatkuu :)

  VastaaPoista
 13. Blogissani olisi sinulle haaste, käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...