perjantai 24. tammikuuta 2014

Myssyesittely ja arvontavoitto TarjaltaEsittelen nämä ihanat myssyt, jotka olen ostanut Pellavasydämen Merviltä. Yläkuvassa olevan sain tänään, lanka on Novitan Usvaa ja varmaan aika liukasta neuloa mutta hyvinpä olit onnistunut :). Niitä helmiä voi todella ajatella palmikon väliin, jos satun jostakin löytämään kivoja. Alakuvan myssyä olen pitänyt ja valkoinen värihän kirkastaa ilmeen ja sopii tummemman takin kanssa mainiosti. Tämä malli istuu päähäni ja kuminauhalla sen saa kiristettyä sopivaksi. Moni on jo kysellyt myssyn ohjetta tai olen sen joutunut päästäni ottamaan ja antamaan tutkittavaksi :). Kiitokset näistä.Arvontavoiton sain Parasta aikaa Tarjalta. Maria Drockilan enkelikynttilä ja Uusix-verstaan kierrätysmeteriaaleista valmistama pikku laukku, jossa myös avainlenkki. Kerrassaan näppärä pujottaa kaulaan ja kainalon alle. Kännykkäni Nokian 925 mahtuu siihen ja pikku rahapussukka. Kiitos Tarjalle.


Lukunautintona on http://www.siltalapublishing.fi/fi/kirja/tietokirjat/124/onnellista-asua-maalla. Tilasin kirjan ihan omaksi, vaikka se oli aika kallis. Taiteilijayhteisön asukkaista kaksi ovat savolaista syntyperää, Pekka Halonen ja Juhani Aho. Pekka Halonen syntyi 23.9.1865 Lapinlahdella, Iisalmen pitäjässä. Halosen vanhemmat olivat Olli ja Wilhelmiina Halonen. Olli-isä oli maanviljelijä ja käsityöläinen, Miina-äiti oli taitava kansanmuusikko. Perheeseen kuului viisi poikaa ja kaksi tytärtä. Pekka oli lapsista kolmanneksi vanhin.
Ahon vanhemmat olivat rovasti Henrik Gustaf Theodor Brofeldt ja Karolina Fredrika Emelie Snellman, joille syntyi yhteensä kymmenen lasta. Johannes eli Juhani oli heistä vanhin. Aho syntyi Väärnin pappilassa Lapinlahdella 11.09.1861.

                                                              - Beate -

13 kommenttia:

 1. Voi mahtavaa kun hienot myssyt ja tuo kirja asia sai ajatukseni vipeltämään sinne Iisalmeen ja Lapinlahdelle kotiseutuuni lapsuuteen. Tuo paketti kaimaltani ihana kans..taidan ottaa mallia, ei vielä tuommosta ole tullut hoksattua . Mukavaa talven jatkoa

  VastaaPoista
 2. Siis anteeksi, puhuitko jostain kahvittelusta, en nyt hoksaa ( olenko ihan höperö jo)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tarja ja mielelläni tarjoaisin ne oikeat kaffeetkin mutta tarkoitin tuolla edellisessä postauksessa virtuaalikahveja, jossa myös kysymyksiä, jos haluaa vastailla. Iisalmi on minun syntymäkaupunkini ja sukua on siellä vielä.

   Poista
 3. Kauniit myssyt. Onnea arvonnasta saatuun pakettiin.

  VastaaPoista
 4. Tosi ihanat myssyt ja onnea upeasta voitosta.

  VastaaPoista
 5. Onnea hienosta voitosta! Myssyt ovat myös tarpeellisia tänäkin talvena.
  Tuolla Tuusulanjärven rannalla olisi mukava käydä niihin museoihin yms tutustumassa. Minäpä varasinkin kirjastosta tuon kirjan, 5 kirjaa oli niillä ja 30 varausta, eli menee aikaa enenkuin saan sen :)
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Ihania myssyja.Onnea voitosta:)

  VastaaPoista
 7. Onhan lämpimän näköisiä myssyjä ja kauniitakin.

  VastaaPoista
 8. Kauniit ja lämpimät pipot =))
  Ihana arvontavoitto onnittelut =))

  VastaaPoista
 9. Onnittelut voitosta ♥
  Myssyt on kyllä ihania.
  Hyvää viikonloppua.

  VastaaPoista
 10. Paljon Onnea Beate♥♥♥
  Ihanat myssyt, kyllä kelpaa sovitella..:)
  Mukavaa viikonloppua sinulle & Co!

  VastaaPoista
 11. Lämpimän ja tyylikkään näköisiä myssyjä :). Hyvä, että palkinto on saapunut turvalllisesti perille! Kivaa tammikuun viimeistä viikkoa.

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...