maanantai 28. elokuuta 2017

Luontokuviani kesä 2017 ja Elina Salmisen video

Tänään löysin toisen blogin kautta Elina Salmisen  Kesken-runosivustolle. Salminen on julkaissut myös kaksi runokirjaa, joista toinen näkyy olevan loppuunmyyty ja kolmas on tekeillä. Täältä löytyy lisää tietoja kirjoittajasta. Elinalla on Facebookissa lähes 48.000 tykkääjää ja sieltä löytyy videonpätkiä ja runoja. Vuorotteluvapaan jälkeen hän uskaltautui jättämään turvatun opettajan työn siirtymällä koululaisten iltapäiväkerhojen koordinaattoriksi ja samalla kirjoittamaan runoja ja luennoimaan.

Elinan runot eivät ole vaikeaselkoisia vaan auttavat lukijaa käsittelemään tunteita mm. unelmat, pelko, häpeä, rohkeus, uskaltaminen, itsetuntemus, itsetunto, rajat, kiltteys, onnellisuus, tyytyväisyys, arki, väsyminen, voimaantuminen, lepo, liike. (Koska tuuli kuiskii -luentosarja).
Myös Elinan fb-videot ovat tyylikkäästi toteutettu, puhe on rauhallista ja asiallista - huomaa, että hän on tottunut esiintyjä.

Suomen Luonnon päivä oli 26.8. ja sen kunniaksi omia luontokuvia tältä kesältä.
 


6 kommenttia:

 1. Kauniita kuvia. Jännä miten vesikin on monen väristä kun kuvia katselee tarkemmin. Täytyykin muistaa tuo jos talvella tulee vesiaiheita maalailtua opistossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sude kiitos. Nuo isokoskelot uiskentelivat ison sillan alitse ja mistä suunnasta auringonvalo tulee niin näin erivärinen oli vesi, voi siinä olla pohjaheijastuksiakin. Tuo yhdeksäs kuva on zoomattu sen yläpuolella olevasta kohteesta.

   Poista
 2. Onpa kauniita kuvia ja maisemia. Mukavaa torstaita!

  VastaaPoista
 3. Onpas kauniita luontokivia, niissä on niin rauhoittava tunnelma.
  Ihanaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...