keskiviikko 31. lokakuuta 2018

Blogimaailmasta huumorilla (sis. mainoksia :D)

Olen koettanut karsia omalta blogilistaltani selvästi mainos/markkinointi blogeja. Tarkoitan lähinnä niitä, joiden lähes jokaisessa jutussa mainostetaan vaatteita, meikkejä, sisustustavaroita, matkoja ym. Monet ilmoittavatkin sen jo selvästi sivupalkissa ja juttujen lopussa, mikä on tehty yhteistyössä sen ja sen kanssa. Näissä blogeissa oma keho on mainosväline ja tietenkin sitä kuvataan ahkerasti ja yhdessä postauksessa se oma naama/vartalo/kynnet/varpaat voi näkyä kymmenissä kuvissa. Monissa ollaan myös kampaajalla tai meikkaajalla ja kuvataan siellä samoin kuin laivamatkat näyttävät olevan suosittuja kuvauspaikkoja ja eri hotellit ja ravintolat. Ei voi olla tylsistyttävämpää kuin rullata kymmeniä kuvia ruoka-annoksista ja ajatella milloinkahan toi ehtii syödä noi ruuat?! Ruokablogeissa kuvat tietenkin ovat ok ja sieltä löytyvät myös ohjeet. Piiloalkoholimainontaa en siedä ja sen myönnän johtuvan siitä, että isäni oli alkoholisti. Mietin myös mihin saadut tuotenäytteet päätyvät. Myydäänkö niitä kenties eteenpäin vai annetaanko tuttaville lahjaksi? Minä kun saan hädintuskin yhtä voidepurkkia tyhjäksi vuodessa ja vanhentuneita joudun heittämään roskiin.
Jäljelle jää runsaasti mielenkiintoisia blogeja - kulttuuria, historiaa, kirjoja, valokuvausta, puutarhajuttuja, luonto- ja eräretkeily, käsityöt/erilaiset kädentaidot, terveys/hyvinvointi (osa näistäkin mainosblogeja), ihmissuhteet, päiväkirjatyyliset, muistelmat ja muut aiheet. Omaa blogiani en ole lisännyt millekään listalle, kun tämä on itselleni vain harrastus. Lukijatkin pysyisivät enemmän matkassa mukana, jos postaisin tiheämmin. Olen huomannut, että  on muitakin minunlaisia hitaita postaajia. Ja todellakin lukulistallani on teitä, jotka uutterasti jaksatte jättää tänne kommentin. Kiitos siitä! Harmittaa itseäni, kun olen klikannut itseni monen blogin lukijaksi mutta kommentointi jää, kun muu elämä on mukamas kiireistä.


Pienet yrttijalkakylpymme ovat saavuttaneet suuren suosion. Mallistostamme löytyy varpaan virkistyksiä niin kesä-, joulu- kuin ympärivuotiseenkin käyttöön – ikään, kokoon tai sukupuoleen...

Aamuni alkaa, kun herään tuoksuvien, Bodytuki -sähköä johtavien hiilikuitulakanoiden välistä. Lakanat ovat myös lämpöä sääteleviä. Nukkuessani lakanat pysyvät kuivana ja tuntuvat mielyttävältä ihollani. Bodytuki-lakanan tarkoitus on auttaa minua nukkumaan rauhallisemmin tasoittamalla kehoni sähkökentät ja lämpötilaerot. Paras vaikutus syntyy, kun nukun alasti ja käytettäessä sekä Bodytuki pussi- että aluslakanaa. (todellisuus alakuvassa)



 Ja noin aamuvirkeä olen kahvikupposen jälkeen. Kahvini valmistan erikois Cuppiskulo -keittimellä. (todellisuudessa ikivanhalla moccamasterilla). Kahvikuppimalli on tärkeä aamulla, sillä koko päiväni voi mennä piloille, jos olen valinnut väärän kupin tuhannen kuppini kokoelmasta. Olenkin laatinut seinälle listan vuoden jokaiselle aamulle mitä kuppia käytän.

Ajatelkoot muut, mitä haluavat
Nainen alkaa olla 50-vuotiaana jo itsevarma ja uskaltaa toteuttaa unelmiaan, on ns. sinut itsensä kanssa. Elämään osaa suhtautua rennommin, koska sitä elämänviisautta on vuosien saatossa kertynyt. Kun toiselle  menopaussi on kauhukuva, moni selviää siitä ilman sen kummempia hössötyksiä. Joillekin 50-vuoden rajapyykki voi aiheuttaa pettymyksiä, kun elämä ei ole mennytkään kuten 20-kymppisenä kuvitteli. Toiset naiset osaavat vanheta arvokkaasti, toiset haluaisivat näyttää ikuisesti 30-kymppisiltä.



Työni on tylsää toimistotyötä ja sen vastapainona ovatkin kaikenlaiset 'kissanristiäiset' mutta minua ne ilahduttavat suuresti ja saan niistä virtaa. Päivälle vaan tulee pituutta, kun kotikin on hoidettava ja illalla olen ylivirittyneessä tilassa enkä saa unta. Lääkäri määräsi unilääkettä mutta vain lyhytaikaiseen käyttöön ja ehdotti uniterapiaa, huoh.

Blogiani voi seurata Twitterin, Instagramin, Facebookin, Style Roomin,  Blogit.fi ja Bloglovinin kautta ja minulla on oma tube-kanava nimeltään KassiAlma vauhdissa. Vierailen myös kavereiden kanavilla. Päivitykset on tehtävä joka päivä, että lukijoiden mielenkiinto säilyy. Yön unettomina tunteita mietin jo seuraavan päivän teemoja.
Mieheni ihmettelee valtavaa vaatevarastoani. Hänen vaatteensa sopivat yhden tangon päähän, kun minä olen vallannut loput kymmenen tankoa. Valehtelen hänelle, että suurin osa on kirpparilta ostettuja ja vien ne taas takaisin kiertoon.
Mieheni on alkanut myös huomauttelemaan, että voisin vihdoinkin opetella laittamaan kunnon kotiruokaa eikä vain tilaamaan valmispitsoja. Hänellä on myös jatkuvasti työmatkoja ja olen alkanutkin epäillä hänen käyvän vieraissa.

Onneksi lapset ovat jo tarpeeksi isoja, että osaavat itse huolehtia itsestään ja minulla on kerrankin aikaa omille harrastuksilleni. Naisystäviä minulla on useita mutta joidenkin kanssa olen laittanut välit poikki - en kestä energiasyöppöjä, itsekeskeisiä ihmisiä. He puhuvat vain itsestään ja ovat aina oikeassa eivätkä siedä vastakkaisia mielipiteitä.




Iloa päivään: toivottaa Beate :D

Kuvat: Pinterest
Tekstit: keksittyjä tarinoita paitsi alun kaksi kappaletta totta

23 kommenttia:

  1. Vai tuollaisia aatoksia olet miettinyt! Kelpasivat ainakin minulle. Omat blogilukuni valitsen ihan vain arkisen sisällön mukaan, ikäänkuin vertaistukena. En muista mikä minut Sinun blogisi äärelle jo muutama vuosi sitten vei, mutta luen aina kun olet jotkain tuottanut. Hyvää alkavaa talvea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rouva Myttynen ja olenkin huomannut, että sinulla on kaksi blogia. Vertaistuki on ihana asia ja sitä olen saanut tätä blogia pitäessäni.
      Samoin sinulle hyvää marraskuun alkua toivotan!

      Poista
  2. Huomautus, huomautus, rouva Myttynen on sama kuin Anneli Punneli = Annelipunneli Myttynen (minulla on kaksi blogia joilla on eri käyttäjätili. Itsekin sekoilen joskus.)

    VastaaPoista
  3. Tää oli hyvä ja hauska, kiitos Beate! Just samaa olen miettinyt tätä blogimaailmaa seuratessa. No, jokainen tavallaan ja antaa kaikkien kukkien kukkia. Onneksi ei tarvitse kaikkea seurata:)

    Mukavaa alkavaa marraskuuta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin on, jokainen tavallaan ja täällä voimme valita, mikä kiinnostaa. Kun en ole edes nuorena ollut innokas meikkaamaan ja nyt silmät eivät kestä ripsiväriä eli kyllä mennään kosteusvoiteella, BB-voiteella ja huulipunalla ehkä hitusen puuteria couperosaa peittämään. Kiitos samoin sinne.

      Poista
  4. Olipa hauska lukea, olet kyllä oikeassa. Onhan se ihan "ihailtavaa", kun joku tulee toimeen some tuloillaan. Bilettää siellä täällä kaikenmaailman kokkareissa, sitten joku onnistuu pääsemään televisioonkin. Jokainen taaplaa tyylillään. Joskus näkee senkin, ettei kaikki olekaan niin ihanaa ja hyvä niin. Ei ala kadehtia kenenkään elämää.
    Mutta erityisesti nautin joka aamu uudella kahvinkeittimelläni keitetystä kahvista. Muutossa tuli mukaan vain se ainoa muumimuki, mutta hyvin kelpasi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan ja en ole kade kenellekään, jos saavat tuloja tällä bloggaamisella. Minä en ole koskaan ollut huomiohakuinen enkä ulkonäkökeskeinen.
      Ihanaa uusi kahvinkeitin, tämä mun postaus oli huumorilla höystetty. Me savolaiset ollaan tämmösiä viäräleukoja joskus. Minulla itselläni on liikaa mukeja, pitäisi viedä kirppikselle. Kiitos Emilie kommentista.

      Poista
  5. Energiasyöppö, hyvä nimitys. Olen tehnyt samaa, eli välttelen energiasyöppöjä, mutta mitä sitten kun energiasyöppö on lähisukulainen? Siihen en ole keksinyt ratkaisua.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se onkin jo vaikeampi tapaus lähisukulaisena. Meillä tämä vähä suku pysyy pitkiä aikoja hiljaa ja soittelee harvakseltaan. Asuvatkin kauempana.

      Poista
  6. Meitä on niin moneen junaan <3 Onneksi jokaiselle varmasti löytyy ne sopivat blogit, joita on ilo seurailla :) Toivottavasti miehesi on tosiaan vain työmatkoilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, huomasinkin vasta lopuksi että tarinat ovat keksittyjä. Ajattelinkin, että mitä ihmettä ;)

      Poista
    2. No hyvä että huomasit ja sinun blogisi on tottavie lukulistalla jo blogisi nimi saa hyvälle tuulelle. Ja maaseutu on minulle niin tärkeä ja pihassa ruoputtelu tai oikeammin kahdessa pihassa. Hih, me ollaan jo eläkkeellä molemmat.

      Poista
  7. Onpa hauska kirjoitus! Kiitos Beate, just tällaisia huumoripläjäyksiä me tarvitsemme.

    Minä olen löytänyt lomamatkalla mutteripannukahvin maukkauden. Aion ostaa kotiin päästyäkin tällaisen teräksisen laitteen, ainakin Prismassa näyttää olevan. Tällä saa kivasti pienet kahden hengen kahvit, moccamasterilla sitten isommille porukoille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marjatta. Me savolaiset emme ole totisinta heimoa Suomessa, kyllä täällä vitsaillaan. Professori Jorma Uotisella on sukujuuria Savossa Pielavedellä ihmekös hänellä juttu lentää ja pulppuaa.
      Pitääpä tutkia tuo mutteripannukahvi. Voisin vaikka hankkia laitteen, kun usein jää kahvia hukkaan, kun keittää liikaa.

      Poista
  8. Olipas todellinen päivän piristys :-) Kyllä näitä jaksaa odottaa pitemmänkin aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanna 😊. Meillä kyllä nauretaan paljon ja kaveri varsinkin on oikea vitsinikkari.

      Poista
  9. Ihana kirjoitus. Ihan piti nauraa ääneen - todellinen tämän päivän piristys.


    Minulla on blogeja seurannassa laidasta laitaan. Seuraan myös mainosblogeja, koska on kiva lukea myös jonkun uuden tuotteen koekäyttöä. Itsestä ei olisi mainostajaksi ollenkaan. Sekin on vaikea laji sisällyttää muitakin mielenkiintoisia juttuja mainosten väliin ja antaa sitten tietoja kokeiltavasta tuotteesta. Ihailen suuresti.

    Enemmän minua raivostuttaa facen sivut, joissa mainokset suorastaan vyöryvät silmille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos enkuli. En itse ryhtyisi mainostamaan mitään. Kieltämättä luen täältä joskus luonnonkosmetiikasta mutta ostan tosi vähän tai sitten kun ostan niin apteekista.
      Niin on Facebook täynnä mainoksia. Hyvää marraskuun alkua sinne vaaramaisemiin. Kyllä me vietimme niin rentouttavan lomaviikon Pielisen rannalla Hattusaaressa.

      Poista
  10. Mainio postaus. Jokainen blogatkoon tavallaan ja jokainen seuratkoon itselleen mieluisia blogeja. Itse en ole kovin innostunut mainostamisesta.
    Kivaa blogia seuraa mielellään, vaikka postauksia tulisi harvemminkin. Ja välillä ei vaan millään ehdi kommentoida, kun aika on ajoittain kortilla.
    Mukavaa viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Between. Näin on, jokainen tyylillään ja luulen, että mainosbloggaajat tekevät pitkää päivää, ainakin ne, jotka siitä saavat elantonsa. Toivottavasti kukaan ei pahastu kirjoituksestani.
      Samoin sinne rentouttavaa pyhäinpäivää!

      Poista
  11. Vastaukset
    1. Kiitos Pirkkoinkeri. Välistä pitää hiukkasen revitellä, muuten koko blogi kuivuu kokonaan. :)

      Poista
  12. Aijaijai, kiitos päivän piristyksestä!

    VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin. Jos et ole bloggerissa, voit kommentoida myös anonyyminä, kun valitset sen kommentointi palkista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...