torstai 6. lokakuuta 2016

Syksy pudottelee lehtiään veteen ja maahan

Eilen hurautin autolla rantamaisemiin ja otin paremman kameran mukaan. Nyt vertasin kuvia vanhalla kameralla otettuihin Kalajan kuviin, jotka ovat paljon huonompia. Ilmeisesti kamerassa on jokin vika (kenno rikki?). Molemmat kuvat otettu automaatilla. Voiko kameraa huoltaa, korjata...en tiedä ja kannattaako? Aloin ihmettelemään, kun jopa kännykällä otetut kuvat olivat parempia.  

 


Kiitos kommenteistanne ja kuunnellaan loppuun Carolaa. Syksy jättää hyvästejä kesälle ja kaihoaa rakkaan perään, joka taas kesän tullen palajaa :).

5 kommenttia:

 1. Upeita kuvia. Tämä syksy on ollut kaunis.

  VastaaPoista
 2. Upeat syyskuvat ☺
  Mukavaa viikonloppua Sinulle ♥

  VastaaPoista
 3. Ihania maisemia hyvissä kuvissasi. Kallista on korjauttaa kameraakin ja niin hyviä uusia saatavana joissa vain vaikeutena osata päättää minkä ostaisi. Olen tällä hetkellä tyytyväinen sekä kameraan että 2 objektiiviin jotka toimivat vielä toistaiseksi,yritän pitää kuin kukkaa kämmenellä etteivät kolahda mihinkään. Hyvää syksyn jatkoa

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia, näitä ilokseen katselee:)

  VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin. Jos et ole bloggerissa, voit kommentoida myös anonyyminä, kun valitset sen kommentointi palkista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...