torstai 15. marraskuuta 2012

Tunnustus Bikkeltä ja haasteet Leenalta ja Aili-mummolta: Kuusi kuvaa kesästä

Kiitän rempseää Bikkeä Bikken pilttuu blogista tunnustuksista tälle minun 'sekametelisopalle'. Bikken blogi on elämänmyönteisyyttä pursuava, lennokas, innostava, saa hyvälle mielelle aina, kun siellä piipahtaa. Varsinkin nyt, kun pimeys houkuttaa kääriytymään huopaan ja vain olemaan, laiskottelemaan. Tänään kävimme pimeälenkillä pudottamassa valokuvia viime kesäisistä synttäreista neljän naapurin postilaatikkoon. Olihan meillä valolamppu mukana mutta hämärässä vielä näki kävellä. Täällä kun ei ole niitä katuvaloja.

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu,
mutta voi tarkoittaa suosikkia. Liebster-
palkinnon ajatuksena on saada
huomiota blogeille, joilla on
alle 200 seuraajaa.
 
Tunnustuksen säännöt ovat:
 
1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Toivo, että ihmiset joille jätit tunnustuksen, antavat sen eteenpäin.

Bikke, jos et hirveesti pane pahaksesi niin palaan asiaan huomenna siis kenelle jaan tämän. Nyt on nimittäin massu niin täynnä perunoita ja jauhelihasoosia, että keskittyminen häiriintyy. Koetan samaan postaukseen saada mukaan tuon toisen haasteen.

Tässä kahdeksan satunnaista asiaa itsestäni:

1. Yleensä minulla on hätäisesti sutaistu kauppalippu ruokakaupalle lähtiessä. Kaupassa vilkaisen välillä listaa ja kerään siinä olevat tavarat mutta toinen puoli kassissa on ns. en-ole-ihan-varma-onko-tätä-kotona-kaapissa -ostoksia ja kun pääsen kotia niin kas vain! minulla on taas kolme pakettia kalakastiketta, Mummon muusia, pakastin kuohuu vihannessekoituspusseja ym. wok-vihanneksia.

2. Tykkään ostella miehelle vaatteita, paitoja, alusasuja, sukkia, verkkareita.

3. Minulla on omassakodissa valehtelematta yksi korkea vaatekaappi täynnä  kirppareilta ja netin kautta ostettuja vaatteita ja heräteostoksia, joita en ole koskaan käyttänyt. Suurin osa ryysyistä ovat nyt minulle isoja mutta en vaan osaa luopua niistä. Serkku vie aina käydessä ehkä pari hyllyllistä mutta pian ne hyllyt taas täyttyvät.  Yksi riesa ovat syys/talvipäällystakit, joita olen siirtänyt jo osan aittaan, kun ne eivät enää mahdu sisälle. Siellä on pitkiä villakangastakkeja, yhteen aikaan muodissa olleita kansitakkeja, toppia ym.

4. En uskaltaisi ottaa pientä vauvaa tai edes leikki-ikäistä hoitoon yöksi ellei talossa ole muita vastuunkantajia.

5. Panikoin joka kerta, kun joudun itse tankkaamaan ja vuoroaan odottaa muita. En osaa vieläkään peruuttaa auto kahden viivan väliin suoraan peilien avulla (kortin sain vuonna -82).

6. En voisi kuvitella asuvani kerrostaloasunnossa (yksiö tai kaksio), jossa ei olisi edes parveketta.

7. Minusta on ihanaa heittäytyä, hassutella, rikkoa sovinnaisuuden rajoja, olla välillä turhamainen hörhöilijä. Ujous on karissut iän myötä.

8. Yritän löytää jokaisesta päivästä onnen aiheita.

********************************************
Toinen haaste on Aili-mummolta ja Leenalta: noin kuusi kuvaa menneestä kesästä. Tähän aikaan vuodesta onkin mukava palata kesään. Kesäkuun alussa juhlimme nuoren parin onnea hääjuhlissa. Se oli alkukesän kohokohta. Kahdet 60-vuotissyntympäiväkekkerit vietimme  mutta tänne blogiin en kuvia näistä juhlista laita.

MM-eukonkannonkisoissa maidon separointia näytöstyyliin
Kommentaattorina 'pusuposki' Antero Mertaranta
 
Matkamuistoksi kauniita kiviä Norjasta Reisafjorden vuonon rannalta 



Gildetun näköalapaikka 412 m korkeudessa matkanvarrella Altaan


Ranskalainen pariskunta reissussa polkupyörillä, joissa istuttiin takakenossa.
Teltta ja muut varusteet kulkivat mukana pakattuina pieneen tilaan. Ihastelin heidän järjestelmällistä purkamis- ja pakkaamistouhua. Pyörissä ei ollut minkäänlaista sähköapuvoimaa.

 

8 kommenttia:

  1. Voi miten upeita nuo kesäkuvasi. Paljon toimintaa.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia ja muistoja viimekesästä:)

    VastaaPoista
  3. Beate56, kiitos ihanista kesäkuvistasi ja haasteeseen vastaamisesta!<3

    Pari kertaa olen Altassa käynyt minäkin, ihania maisemia saimme nähdä..:)))
    Oikein hyvää syksyn jatkoa sinulle, Beate!<333

    VastaaPoista
  4. No en pane! Joka kerta kun siun blogiin eksyn sun alkubanneris::viisaat ovat sanoneet .... antaa mulle salaista voimaa.. Näin on!

    VastaaPoista
  5. Norja on kiva matkailumaa, vaikkakin viimeksi siellä ollessani sanoin, että nyt nämä elämysmatkat saavat riittää. Koin siellä niin hirveitä hetkiä korkeissa kohdissa ja peikonpoluilla ;)Kiva, että olit laittanut kuvia matkastasi :) Heh, minäkin olen kivien keräilijä :-D

    VastaaPoista
  6. Oi, Norja on tosi kaunis maa! Olimme itsekkin viikon reissulla siellä pari vuotta sitten :)

    Mulla on tuo sama vika kaupassa, mutta onneksi meillä on noita syöjiä, joten pari kolme pakettia samaa tavaraa ei meillä kauaan vanhene :)

    VastaaPoista
  7. Hei Mervi!
    En ole juuri blogeissa käynyt ennen tätä kertaa... Olipa mukava lukea tekstejäsi yms. Ollaan serkut samaa maata: olen impulsiivinen (josta äitini ei tykkää), haluan tehdä elämässä jotain kivaa enkä olla kaavoihin kangistunut. Kirpputorit ovat ihania - ja sieltä löytää AINA jotain ostettavaa - eri asia sitten, käytänkö niitä. Kaupasta ostan aina muuta kuin listan tavaroita - mieheni Joke ottaa multa kaupasta listan käteensä ja sanoo "että ostetaas listan mukaan"...

    VastaaPoista
  8. Hei niistä sydämmistä! ..laita miulle sähköpostia mutkumiehaluun at gmail.com :)

    VastaaPoista

Kiitos jokaisesta kommentista. Olen hyvin iloinen niistä ja jokainen on tärkeä niin lyhyt kuin pitkäkin. Jos et ole bloggerissa, voit kommentoida myös anonyyminä, kun valitset sen kommentointi palkista.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...